Afgangsfilm forår 2017 - se dem her

Filmlinjen

Filmisk håndværk og fortælleteknik i praksis er det, KBH Film og Foto Skoles filmkurser handler om.

 

Vores skoles gode ry og renommé er baseret på at vi er en ærlig, filmisk testbane for vores elever. På Filmlinjen får Du en unik mulighed for at få greb om redskaberne i den filmiske værktøjskasse i overenstemmelse med dine egne ambitioner og ideer.

(Hvorfor vil du anbefale skolen til venner?)

Fordi det er en god og kompetencegivende skole, den giver mulighed for at øve sig i og lege med filmmediet, hvilket er meget afgørende for at udforske og lære at beherske sit filmsprog, og for at blive en dygtig filmskaber. Skolen er et fantastisk springbræt til en uddannelse indenfor film, eller gå direkte til at arbejde i filmbranchen

(Signe Kaufmann, uddannet filmklipper fra den Danske Filmskole)

 

Optagelse

Optagelse på vores kurser på Filmlinjen er baseret på samtaler, hvor vi sammen finder ud af om vores skole har det som du skal bruge til at komme videre. Uanset om du kommer med en gedigen filmisk erfaring eller du starter fra bunden, vil vi kunne udfordre dig, sætte dit talent og din kreative samarbejdsevne på en seriøs prøve og efterlade dig med en viden om, at du har givet din tid og dit engagement godt ud.

Vi vil og kan ikke garantere dig en filmkarriere. Det er dit talent, din udholdenhed og kreative målbevidsthed i sidste ende ansvarlig for. Konkurrencen i filmbranchen er benhård og heller ikke Den Danske Filmskole kan love alle sine studerende brancherelevant arbejde efter endt uddannelse.

På Filmlinjen er vores ambitionsniveau højt både på egne og vores kursisters vegne. God professionel filmproduktion er et resultat af godt uddannede og erfarne filmarbejderes og filmkunstneres teamwork.

Vores skole er ikke hele vejen, men Filmlinjen kan være en vigtig, indledende del af den.