fotoopsl

Foto-Freestyle er et tilbud til dig med fuldtidsarbejde / studier eller andet, som umuliggør et skoleforløb på 30 timer om ugen.

Har fotografiet og alle dets uanede muligheder altid har gjort dig nysgerrig ?

Og ved du ikke helt hvordan du skal komme i gang med det ?

Eller har du en vis erfaring indenfor fotografiet – men mangler inspiration til at komme videre ? - så kan Foto-Freestyle være noget for dig.

Her kan du få individuel vejledning på timebasis i fotografi – både hvis du er nybegynder eller har mere erfaring.

Vejledningen foregår ikke på skolen, men i en hyggelig baggård på Værnedamsvej i København. Her kan du få fotografisk input og udfordring i form af sparring på dine billeder og ved fx at kigge på andre fotografers værker.

Du kan booke enkelttimer eller købe et klippekort som består af 10 vejledningstimer.

I fællesskab med underviseren finder du ud af hvordan timerne skal bruges : Det kan fx være teknik (kamera & billedbehandling), gennemgang af billeder & at få nye opgaver stillet. Du kan også planlægge dine timer omkring et specifikt projekt som en dummy til en bog, en udstilling eller et rejseprojekt.

Det er muligt at slutte et forløb på klippekortet af med en udstilling i vores lokaler, der også bruges til anden gallerivirksomhed.

Hvis du har en del erfaring og skal i gang med at undervise selv, er det også muligt at få vejledning i at undervise.

 

Har du ønsker om andre særligt tilrettelagte fotoforløb, så ring for yderligere info til skolen på 33 25 05 95 eller mail: info@kbhfilmogfotoskole.dk