storformat

 

Foto-projekt

Foto-projekt er planlagt som en naturlig forlængelse af basisforløbet.

Det vigtigste er at:

Din tekniske basisviden om fotografiet er i orden.
Du har disciplin nok til at kunne arbejde selvstændigt med længere projekter
På Foto-projekt stiger niveauet og vores forventningerne. Du bygger videre på de ting, du arbejdede med på basisforløbet, men der er mere tid til at gå i dybden og eksperimentere med indhold og formater, ligesom vi introducerer et lag af teori.
På Foto-projekt arbejder vi med større projekter af flere ugers varighed og bruger mere tid på ideudvikling og research. Det forventes, at du er begyndt at danne dig et klart billede af, hvor du vil hen med dit fotografi og den udvikling vejledes og støttes du i.
Hver uge er der møde med hovedlæreren eller gæstelæreren. Ved dette møde diskuteres dine igangværende projekter enten ved personlige samtaler eller hele gruppen sammen.
Der vil på Foto-projekt såvel som på foto-basis være udstillingsbesøg og gæstende fotografer som foredragsholdere eller gæstelærere.
I slutningen af semesteret lægger vi ligeledes stor vægt på at kigge fremad og vejlede dig om muligheder for at søge andre skoler. Vi har således gode erfaringer med at få elever optaget på kunst- og dokumentarskoler i ind- og udland.


Som deltager på Foto-projekt forventer vi:

  • At du har gennemført basisforløbet - eller et tilsvarende forløb
  • At du har bevist, at du kan arbejde selvstændigt og gennemføre længere projekter
  • At du er motiveret og indstillet på at bruge den tid, det kræver.

 

 

"Helt klart afklaring i forhold til studievalg. Jeg forstod hvad jeg gik ind til, og hvad jeg ville med min uddannelse. Det er især vigtigt hvis man søger på skoler i udlandet. Den grundlæggende viden om fotografi, kameraer, fremkaldelse, teknik og billedbehandling (Photoshop) er enestående for KBH F&F. De elever jeg kender på Glasgow School of Art som har gået her, kan altid undervise andre elever i bedre teknik og billedbehandling!"

Maria Theresa Moerman Ib, uddannet på Glasgow School of Art