Skolens udstyr

Skolen råder over professionelt udstyr, som alt sammen står til din rådighed. Gerne til at låne med hjem, når det passer med kursernes tilrettelæggelse og hensynet til de fælles opgaver.

Vi arbejder i et helt dominerende Mac-miljø, på både film- og fotolinjerne.

Vi bruger altid de nyeste versioner af redigerings- og fotoredigeringssoftware:

På filmholdene arbejder vi med hele Final Cut Studio X pakken og Adobes CC 2015-pakken. Vi har Protools og adgang til slider, dollyer, kraner, steadycam, Glidecam stativer, drone, lysudstyr, microports, harddisk lydoptagere, mixere, mikrofoner, greenscreens og 8 redigeringssuiter.

Vores film bliver på begge forløb optaget på DSLR- og Black Magic kameraer op til 2.5 K, med mulighed for RAW. Vi har alt fra gamle arriflex objektiver, lavet til 16 mm film kameraer til helt nye Canon L serie objektiver.

Masterformatet på vores film er i Fuld HD. Til premieren i Grand Teatret som vi samarbejder med, afvikles filmene fra en DCP som vi selv laver.

På fotoholdene arbejdes der på Mac med de nyeste versioner af Photoshop / hele CC 2015-pakken fra Adobe. Vi har et par digitale- og flere forskellige analoge kameraer; mellem- og storformat, til rådighed. Vi har flashanlæg til inde og ude og fotostudio med baggrunde og vi har professionelle Epson printere til fotoprints i top-professionel kvalitet. Fra sommeren 2017 har fotoeleverne en professionel Imacon-scanner til rådighed. Mulighed for at fremkalde film både s/h og farve.